De grote Dorstvlegels ThuisBingo!

VLIERDEN – We hebben geweldig nieuws voor jullie! Op zaterdag 13 februari organiseren we een gezellige thuisbingo! Deze online carnavals bingo wordt gepresenteerd vanuit residentie Café Zaal Thijssen door Sander Leesberg en de bingokoning van Nederland; Michiel Eijsbouts. Het belooft een hilarische en interactieve avond te worden met leuke prijzen! Er zijn bingokaarten te koop, borrelboxen en een compleet sfeerpakket waarmee je de beleving van carnaval letterlijk in huis haalt. De livestream gaat open om 20:00 en de bingo zal starten om 20:30.

Deelnemen aan de thuisbingo gaat eenvoudig door je bestelling te versturen naar info@dorstvlegels.com. Bingokaarten kosten € 2,50 per stuk en het sfeerpakket, inclusief 2 losse bingokaarten, kost € 11,00 euro per stuk. Uiteraard vermeld je bij je bestelling ook je naam en telefoonnummer. Je ontvangt dan een bevestiging en betaalinstructies. De bingokaarten en sfeerpakketten kunnen afgehaald worden op 13 februari tussen 11:00 en 14:00 bij MFA ’t Huis. Losse bingokaarten zijn daar op dat moment ook nog te koop.

Om de beleving compleet te maken raden we je ook van harte aan om een heerlijke borrelbox te bestellen bij onze residentiehouder Café Zaal Thijssen. Meer informatie over de borrelboxen vind je op www.vlierden.com.

Bronvermelding: Bestuur cv de Dorstvlegels

Je bekijkt nu De grote Dorstvlegels ThuisBingo!