Opening carnavalsseizoen 2022-2023

VLIERDEN – Helaas heeft de Prinsengarde -na overleg met de Artiestencommissie- moeten besluiten om de jaarlijks in november te houden Gardeavonden niet door te laten gaan. Om de opening van het aankomende carnavalsseizoen niet helemaal stilletjes voorbij te laten gaan is het bestuur samen met een aantal enthousiaste carnavalsvierders rond de tafel gaan zitten. Er ontstond een idee voor een op 11/11 te houden gezamenlijke opening van het seizoen. Tijdens het traditionele brainstorm-weekend in het Duitse Kröv , waarbij het bestuur voluit en met trots geniet van de klanken van die Vlierländer Musikanten, kreeg dit idee verder vorm. Een nieuw evenement was geboren: Met z’n allen Kapellallen. Ook de kapel liep warm voor het idee en voordat het bestuur terug was in Vlierden hadden zij al een mooie set-list samengesteld.

Met z’n allen Kapellallen
De naam zegt precies wat we voor ogen hebben. Gezellig met z’n allen uit volle borst meelallen met ‘onze’ kapel, beter bekend als die Vlierländer Musikanten. De meest prachtige meezingers en schlagers zullen de revue passeren. Voor liedteksten wordt gezorgd dus iedereen kan meedoen.

Vlag hijssen en installatie Bestuur en Raad van Elf
Voordat we gaan Kapellallen eerst een officieel momentje. Om 20:11 uur zal de Dorstvlegelvlag gehesen worden in de top van de dorpsvlaggenmast, waarna de steken uitgereikt worden aan bestuur en leden van de Raad van Elf. Het seizoen is hiermee officieel geopend en niets staat de eerste polonaise van het carnavalsseizoen 2022-2023 nog in de weg.

Eenieder wordt van harte uitgenodigd om er samen met de carnavalsvereniging en die Vlierländer Musikanten een geslaagde opening van te maken.


Noteer in de agenda vrijdag 11/11 20:11 uur opening seizoen bij de dorpsvlaggenmast en aansluitend Met z’n allen Kapellallen (vanaf +/- 20:30 uur). Tot dan!

Bronvermelding: Bestuur cv de Dorstvlegels

Je bekijkt nu Opening carnavalsseizoen 2022-2023