Opening carnavalsseizoen 2023-2024

VLIERDEN – Het vorig jaar geïntroduceerde evenement ter gelegenheid van de opening van het carnavalsseizoen ‘Met z’n allen Kapellallen’ zal ook dit jaar een vervolg krijgen. Na de positieve geluiden binnen zowel de carnavalsvereniging als die Vlierländer Musikanten kon een vervolg niet uitblijven. Er was slechts één appje voor nodig en ook de tweede editie was een feit. De muzikanten liepen letterlijk warm bij het idee…al was dat wellicht ook te wijten aan de temperatuur tijdens het trainingskamp in Dubai.

Met z’n allen Kapellallen
Voor hen die de eerste editie gemist hebben nog even een korte uitleg, want wat is dat nou Met z’n allen Kapellallen. De naam zegt precies wat we voor ogen hebben. Gezellig met z’n allen uit volle borst meelallen met ‘onze’ kapel, oftewel die Vlierländer Musikanten. De meest prachtige meezingers en schlagers zullen de revue passeren. Voor liedteksten wordt gezorgd dus iedereen kan meedoen, al dan niet met een microfoon in de hand.

Vlag hijssen en installatie Bestuur en Raad van Elf
Voordat we gaan Kapellallen eerst een officieel momentje. Om 20:11 uur zal de Dorstvlegelvlag gehesen worden in de top van de dorpsvlaggenmast, waarna de steken uitgereikt worden aan bestuur en leden van de Raad van Elf. Nadat ook de vorstensteek een nieuwe plekje gevonden heeft is het seizoen officieel geopend en staat niets de eerste polonaise van het carnavalsseizoen 2023-2024 nog in de weg.

Eenieder wordt van harte uitgenodigd om er samen met de carnavalsvereniging en die Vlierländer Musikanten een geslaagde opening van te maken.


Noteer in de agenda zaterdag 11/11 20:11 uur opening seizoen bij de dorpsvlaggenmast en aansluitend Met z’n allen Kapellallen (vanaf +/- 21:00 uur). Tot dan!

Bronvermelding: Bestuur cv de Dorstvlegels

Je bekijkt nu Opening carnavalsseizoen 2023-2024