Prinsenbal op 10 december 2022

VLIERDEN – Op zaterdag 10 december kunnen we dan eindelijk de opvolger van Prins Carlo I aan Dorstvlegelland presenteren. Na enkele officiële handelingen wordt middels het uitzenden van de seizoensfinale van Prinsenjacht de 47ste Prins van Dorstvlegelland onthuld? Daar wil je bij zijn!

Prinsraden
Maar wie o wie wordt de 47ste Prins van Dorstvlegelland? Bij wie staat 10/12 met een uitroepteken op de kalender? Bij wie staat er al een jaar lang een paar schoenen te glimmen in de kast? Heb je een vermoeden? Doe dan mee met het Prinsraden, een gokje kost slechts € 0,50. De kistjes voor het Prinsraden zijn te vinden in de foyer van Mfa ’t Huis, op de bar van café Thijssen en op de balie van cafetaria Tony’s. Na de onthulling en het voorlezen van de proclamatie worden onder de goede inzendingen twee prijzen verloot,

Breng je contributiekaart mee en maak kans op een schitterende prijs
Kom je naar het Prinsenbal en ben je steunend lid van cv de Dorstvlegels vergeet dan niet je contributiekaart mee te nemen. Wanneer je deze bij de ingang in het daarvoor bestemde kistje deponeert maak je namelijk kans op het winnen van een schitterende prijs, beschikbaar gesteld door een nieuwe adverteerder. Nog geen lid maar wil je wel graag meedingen naar de prijs dan kun je nog ter plekke een lidmaatschap à € 12,50 afsluiten en een kansje wagen.

Noteer in de agenda zaterdag 10/12 20:30 uur: Prinsenbal cv de Dorstvlegels. Tot dan!

Bronvermelding: Bestuur cv de Dorstvlegels

Je bekijkt nu Prinsenbal op 10 december 2022