Prinsenbal op 16 december 2023

VLIERDEN – Op zaterdag 16 december wordt de opvolger van Prinses Angèle I aan Dorstvlegelland gepresenteerd. Na enkele officiële handelingen wordt middels de live-opname van een aflevering van ‘Oh, Wat een Jaar’, de 48ste Hoogheid van Dorstvlegelland onthuld? Daar wil je bij zijn!

Prinsraden
Maar wie o wie wordt die 48ste Hoogheid van Dorstvlegelland? Wie heeft er onlangs een zwarte smoking aangeschaft? Wie heeft er nu al verdacht veel carnavalsmuziek op staan? Heb je een vermoeden? Doe dan mee met het Prinsraden, een gokje kost slechts € 0,50. De kistjes voor het Prinsraden zijn te vinden in de foyer van Mfa ’t Huis, op de bar van café Thijssen en op de balie van cafetaria Tony’s. Na de onthulling en het voorlezen van de proclamatie worden onder de goede inzendingen twee prijzen verloot,

Breng je contributiekaart mee en maak kans op een schitterende prijs
Kom je naar het Prinsenbal en ben je steunend lid van cv de Dorstvlegels vergeet dan niet je contributiekaart mee te nemen. Wanneer je deze bij de ingang in het daarvoor bestemde kistje deponeert maak je namelijk kans op het winnen van een schitterende prijs, beschikbaar gesteld door een van onze adverteerders. Nog geen lid maar wil je wel graag meedingen naar de prijs dan kun je nog ter plekke een lidmaatschap à € 12,50 afsluiten en een kansje wagen.

Noteer in de agenda zaterdag 16/12 20:30 uur: Prinsenbal cv de Dorstvlegels. Tot dan!

Bronvermelding: Bestuur cv de Dorstvlegels

Je bekijkt nu Prinsenbal op 16 december 2023